Gå tilbake til:
Du er her:
bobler

Velkommen til Barne- og familiehjelpen (BFH)

Hos oss møter du helsesykepleiere, psykologer, familieveiledere og andre trygge voksne, som har jobbet mye med å snakke med barn og ungdommer.

Hjelper barn og unge

Vi arbeider for at barn og ungdommer skal ha det bra hjemme og for at familier skal ha det bra sammen. Når du ringer eller sender en e-post til oss, vil vi sammen med deg prøve å finne ut hvordan vi best kan hjelpe til videre. Du kan også spørre helsesykepleier for å få vite mer om oss.

Vi kan treffe deg på kontoret vårt, hjemme hos deg eller sammen med skolen, helsesykepleier (helsesøster) eller fastlege. Du bestemmer!

Du kan kontakte oss når du vil, og når du trenger det. Vi ønsker å hjelpe for at du skal få det bedre i livet ditt, hjemme, på skolen eller med venner.

Finn mer informasjon om Barne- og familiehjelpen i Innbyggerhjelpen

Klikk her for å finne kontaktinformasjon til barne- og familiehjelpen i din bydel.

Råd til foreldre

Foreldre kan også ta kontakt med oss i Barne- og familiehjelpen. Vi har kurs og gir råd og veiledning til foreldre som opplever at barna deres ikke har det godt. Flere av våre tilbud dreier seg om nettopp samarbeid med foreldre.

Tilbud til gravide

Vi har også tilbud for dere som er gravide og venter barn. Spør jordmor på helsestasjon, eller ta direkte kontakt.

Støtte til deg som jobber med barn og unge

Noen ganger er det nødvendig å tilby vurdering og videre henvisning til andre som jobber med barn, unge og familier. Voksne som i jobb eller fritidsaktiviteter har med barn og unge å gjøre, kan også kontakte oss for å få informasjon om våre tilbud.

I menyen Andre hjelpetilbud kan du klikke deg inn på våre tilbud, og du kan finne kontaktinformasjon til avdelingen som er nærmest deg.