Velkommen til nytt skoleår 2023 / 2024

Her kommer litt oppstartsinformasjon fra oss.

Da er vi i gang med skoleåret 2023 / 2024. Oppstarten har så langt vært veldig rolig og fin, og vi gleder oss til fortsettelsen.

Vi minner om at skole og SFO er stengt 14. august pga planleggingsdag, og at første skoledag er torsdag 15. august. 

Første skoledag er det ulike oppstarttidspunkt for de ulike trinn:

2. 3. 4. trinn og velkomstklassen møter kl. 0830 - 1100

1. trinn møter  kl. 1130 - 1400, oppmøte ved amfiet.

Det blir et foreldremøte i gymsalen når elevene har sin første (korte) skoledag. SFO er åpen om morgenen og har vanlig åpningstid. 

Litt tanker om det nye året:

Det kommende året har vi lyst å fornye oss litt og har planlagt noen spennende endringer.

Først og fremst har vi endret navnet på undervisningsfrie dager der SFO er åpen, tidligere kalte vi det langdager, nå skal vi benytte begrepet SFO-dager.

Vi gjør også en liten endring i basesammensettingen:

Base 1 - 1. trinn

Base 2 - 2. trinn + 4. klasseklubben

Base 3 – 3. trinn.

Tanken er at 4. trinn hører til base 2, men at de i praksis får være med for seg selv. Vi håper det vil gjøre det lettere å finne aktiviteter som treffer de, og at de skal føle det litt eksklusivt å være de eldste på SFO.

Vi ønsker videre å prøve ut en ny og spennende måte å organisere SFO på der vi tilbyr forskjellige aktiviteter (stasjoner) som barna kan melde seg på uavhengig av base/trinn/klasse. 

Stasjonene vil alltid inneholde grunnleggende SFO aktiviteter som konstruksjonslek, spill, diverse bordaktiviteter, frilek på base og frilek ute, men i tillegg vil vi supplere med noen «spesielle» aktiviteter som går over en periode eller rullerer, det kan for eksempel være bokcafé , yoga, sløyd, koding, matlagingsgruppe eller dansegruppe, for å nevne noe. 

Vi testet ut dette på SFO dagene før sommeren og det var et positivt tilskudd, men vi er likevel klar over at å omorganisere en så satt struktur kan by på en del prøving og feiling før vi finner den aller beste løsningen for oss. 

Videre kan jeg informere om at før sommeren fikk vi ansatt en del nye flotte medarbeidere på SFO. Så ta godt i mot nye fjes dere ser hos oss.

Vi er også heldige å ha med oss videre en gjeng dyktige faste vikarer, som stepper inn ved behov.