Nordnes Sjøbad
Nordnes Sjøbad har oppvarmet saltvannsbasseng og tilgang til sjøen, via både badetrapp og stupebrett. Sjøbadet har badevakter.
Bilde: Bergen Vann

Nordnes Sjøbad

SJØTEMPERATUR OG TEMPERATUR I BASSENGET AKKURAT NÅ!

Badevannskategori Utmerket

Både norsk og EUs regelverk baseres på at badeplassens badevannskvalitet må bedømmes ut fra den målte vannkvaliteten over flere år. Dette for å kunne foreta en mer langsiktig kvalitetsvurdering. Basert på målinger gjort de siste fire årene, er Nordnes sjøbad klassifisert som Utmerket.

Les mer om Mye nedbør = dårlig vannkvalitet

Badetempertur

Det blir ikke tatt rutinemessige målinger av badevannstemperaturen, men vi måler og registrerer temperaturen ca en gang pr måned. 

  • Vanntemperatur 21. mai kl 10.50: 14,3 grader

Fasiliteter

Nordnes Sjøbad ligger i Nordnesparken ikke langt unna Akvariet og med gangavstand til Bergen sentrum. Dette er et utendørs oppvarmet 25-meters saltvannsbasseng som holder deilige 30 grader, og du kan ta en frisk dukkert i sjøen. Stupebrett ut i sjø. Nordnes Sjøbad har også garderober og varm badstue.

Nordnes Sjøbad har egne nettsider som blant annet viser vanntemperatur i sanntid, samt antall besøkende til enhver tid.

Nordnes Sjøbad driftes av AdO og er gratis for årskortgjester i AdO arena. NB! Gjelder kun for sommersesongen, og ikke vintersesongen. Andre må betale inngangsbillett. Se gjeldende priser her. 

Beliggenhet og tilkomst

Sjøbadet ligger på vestsiden av Nordnesparken, mot Puddefjorden. Gangavstand fra Bergen sentrum. Du kan også ta buss eller bysykkel. Parkering av bil i parkeringshus Nordnesgarasjen eller i sentrum. 

Søk etter avganger på Skyss sine nettsider.

Nordnes sjøbad bilde
Om ikke sjøen frister, fins det oppvarmet badebasseng ...
Bilde: Vibeke Vik Nordang

Videre på internett