RSS

Saudalen, vannstenging mandag 4. desember fra kl. 09:00.

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Saudalen mandag 4. desember fra kl. 09:00. Arbeidet forventes ferdig i løpet av dagen.

Nipedalen, Opphevet kokevarsel fredag 1. desember fra kl. 11.00

Melding fra Bergen kommune: Vannprøver fra området Nipedalen viser at kvaliteten på drikkevannet igjen er god og tilfredsstiller gjeldende krav. Kokevarselet er derfor opphevet.

AVSLUTTET - Ulsmågskaret, vannstenging fredag 1. desember fra kl. 12.00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen har vannet vært stengt i området Ulsmågskaret i dag 1. desember. Arbeidet er nå ferdig, og alle skal ha fått vannet tilbake.

AVSLUTTET - Grimseidvegen, vannstenging fredag 1. desember fra kl.09:00.

På grunn av arbeid på hovedvannledningen har vannet vært stengt i området Grimseidvegen i dag 1. desember. Arbeidet er nå ferdig, og alle skal ha fått vannet tilbake.

Sundby-Hvorups vei, vannstenging mandag 4. desember fra kl 08.00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Sundby-Hvorups vei 4 desember fra kl. 08.00. Arbeidet forventes ferdig i løpet av dagen.

AVSLUTTET - Søndre Skogveien, akutt vannstenging torsdag 30. november fra kl. 10.45

På grunn av akutt arbeid på privat vannledning gjør at vannet har vært stengt til noen adresser i området rundt Søndre Skogveien 30. november fra kl. 10.45 og utover ettermiddagen. Arbeidet er ferdig.

Petedalsheia, vannstenging mandag 4. desember fra kl. 22.00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Petedalsheia 4. desember fra kl. 22.00. Arbeidet forventes ferdig i løpet av natten/tirsdag morgen

AVSLUTTET - Grimseidvegen, vannstenging torsdag 30. november fra kl. 09:00.

På grunn av arbeid på hovedvannledningen har vannet vært stengt til noen adresser i området rundt Grimseidvegen torsdag 30. november fra kl. 09:00. Arbeidet er ferdig.

AVSLUTTET - Skjoldstølen, vannstenging torsdag 30. desember

På grunn av arbeid på hovedvannledningen har vannet vært stengt til noen adresser i området rundt Skjoldstølen torsdag 30. november. Arbeidet er nå avsluttet og alle skal ha fått vannet tilbake.

AVSLUTTET - Ole Irgens vei, vannstenging torsdag 30. november fra kl. 02:00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen har vannet vært stengt til noen adresser i Ole Irgens vei natt til torsdag 30. november. Arbeidet er avsluttet og alle skal ha fått vannet tilbake.